Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Kryt z vlastní fotky? Proč nebýt originální
07.01.2021
Kryt z vlastní fotky? Proč nebýt originální
Víte, že si můžete nechat vyrobit kryt na mobil z vlastní fotkou? Pojďme si to trochu popsat do detailů.... číst celé
Jak vybrat pouzdro na mobil?
18.10.2020
Jak vybrat pouzdro na mobil?
Nevíte jaký kryt na mobil vybrat? Poradíme Vám. Znáte výhody a nevýhody? Více v článku číst celé
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
23.09.2020
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
Jak nainstalovat UV sklo určitě víte, ale jak ho dostat z displeje dolů? Tak to už je oříšek. Více v článku. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

pratelsky eshop

www.comgate.czwww.comgate.cz

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Mobilpouzdra s.r.o., se sídlem Smetanova 713 Tábor 39002, IČ 04384491, zapsaná u C 246770 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@mobilpouzdra.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kryt z vlastní fotky? Proč nebýt originální
07.01.2021
Kryt z vlastní fotky? Proč nebýt originální
Víte, že si můžete nechat vyrobit kryt na mobil z vlastní fotkou? Pojďme si to trochu popsat do detailů.... číst celé
Jak vybrat pouzdro na mobil?
18.10.2020
Jak vybrat pouzdro na mobil?
Nevíte jaký kryt na mobil vybrat? Poradíme Vám. Znáte výhody a nevýhody? Více v článku číst celé
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
23.09.2020
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
Jak nainstalovat UV sklo určitě víte, ale jak ho dostat z displeje dolů? Tak to už je oříšek. Více v článku. číst celé
Jak zjistit přesný model telefonu?
14.09.2020
Jak zjistit přesný model telefonu?
Nevíte co máte za mobil? Máme pro Vás návod jak zjistit jaký mobil máte. číst celé
Nechte se inspirovat a odebírejte náš newsletter.
Můžete se kdykoli odhlásit.

3mk - prémiová tvrzená skla na mobilybaseus - luxusní příslušenství pro mobily | nabíječky | kabely | sluchátkablueo - prémiová skla Mr. Monkeyforcell - špičkové kryty na mobil | nabíječky a držáky na mobilnillkin - prémové kryty a tvrzená skla na mobilmocolo - prémiová tvrzená sklaremax - prémiové nabíječky, power banky a kabelyapexel - luxusní objektivy na mobily

Vyberte si nabíječku pro svůj mobil

Doplněte příslušenství o kvalitní a superrychlou nabíječku. Neztrácejte svůj čas pomalým nabíjením.

 

Vylepšete si mobil objektivem

Přichiťte na svůj mobil některý z přídavných objektivů a získejte originální fotky.

Chybí Vám USB kabel? Vyberte si

Mrkněte na naší nabídku značkových a kvalitních USB kabelů pro nabíjení i přenos dat.

Zahřejte si prstíky v dotykových rukavicích

I v zimě můžete v klidu klikat na mobil a při tom nemrznout. Stačí nasadit a mobil můžete ovládat i v zimě.

Přece nemůžete v autě jezdit bez držáku mobilu

Prozkoumejte naší nabídku držáků na mobil do auta a určitě si nějaký vyberete.

Potřebujete poradit?

"Nevíte si rady s výběrem? Chcete se na něco zeptat? Celý náš tým je tu pro Vás a rádi zodpovíme Vaše dotazy. Kontaktovat nás můžete telefonicky, e-mailem nebo přes on-line chat."

emailinfo@mobilpouzdra.cz
phone 800 022 848
Ingrid

Ingrid
manažerka a specialistka prodeje

 
Typy dopravy

ceska posta

gls

Adresa prodejny

Smetanova 713

390 02 Tábor

Map
Kontakty
MobilPouzdra.cz
Michal
Michal
(Po-Pá, 9-13 hod.)
Mobilpouzdra.cz 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.