Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
23.09.2020
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
Pokud jste vlastníkem vyšší řady mobilních telefonů a máte na svém displeji nalepené sklo pomocí UV gelu, není jednoduché jej vyměnit. Máme návod jak ... číst celé
Jak zjistit přesný model telefonu?
14.09.2020
Jak zjistit přesný model telefonu?
Nevíte co máte za mobil? Máme pro Vás návod jak zjistit jaký mobil máte. číst celé
Hybridní skla FlexibleGlass od 3MK - opravdu jsou tak skvělá?
27.08.2020
Hybridní skla FlexibleGlass od 3MK - opravdu jsou tak skvělá?
Co je to 3MK FlexibleGlass? Nová generace prémiových sklel na mobilní telefony... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

pratelsky eshop

www.comgate.czwww.comgate.cz

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Mobilpouzdra s.r.o., se sídlem Smetanova 713 Tábor 39002, IČ 04384491, zapsaná u C 246770 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@mobilpouzdra.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
23.09.2020
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
Pokud jste vlastníkem vyšší řady mobilních telefonů a máte na svém displeji nalepené sklo pomocí UV gelu, není jednoduché jej vyměnit. Máme návod jak ... číst celé
Jak zjistit přesný model telefonu?
14.09.2020
Jak zjistit přesný model telefonu?
Nevíte co máte za mobil? Máme pro Vás návod jak zjistit jaký mobil máte. číst celé
Hybridní skla FlexibleGlass od 3MK - opravdu jsou tak skvělá?
27.08.2020
Hybridní skla FlexibleGlass od 3MK - opravdu jsou tak skvělá?
Co je to 3MK FlexibleGlass? Nová generace prémiových sklel na mobilní telefony... číst celé
Objektiv na mobil, pomocník pro lepší fotografie
13.08.2020
Objektiv na mobil, pomocník pro lepší fotografie
Víte co je to objektiv na mobil? Víte, že něco takového existuje? Pročtěte si náš článek o této vychytávce... číst celé
Nechte se inspirovat a odebírejte náš newsletter.
Můžete se kdykoli odhlásit.

3mk - prémiová tvrzená skla na mobilybaseus - luxusní příslušenství pro mobily | nabíječky | kabely | sluchátkablueo - prémiová skla Mr. Monkeyforcell - špičkové kryty na mobil | nabíječky a držáky na mobilnillkin - prémové kryty a tvrzená skla na mobilmocolo - prémiová tvrzená sklaremax - prémiové nabíječky, power banky a kabelyapexel - luxusní objektivy na mobily

Typy dopravy

ceska posta

gls

Adresa prodejny

Smetanova 713

390 02 Tábor

Map
Kontakty
MobilPouzdra.cz
Michal
Michal
(Po-Pá, 9-13 hod.)
Mobilpouzdra.cz 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.