💥 Doprava od 39 Kč a od 500 Kč je zdarma 💥 Oblékáme Vaše mobily už 11 let 💥

Logo
Potřebujete poradit?
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Blog
Proclení zásilky jsme zkusili na vlastní kůži
13.10.2021
Proclení zásilky jsme zkusili na vlastní kůži
Aby jsme zjistili, jak je to s proclíváním zásilek přes Českou poštu od 1.října 2021, zkusili jsme to za Vás. Jaký byl výsledek? Je to zklamání. Více ... číst celé
Nákupy na Aliexpress a Wish? Od července 2021 se prodraží a nevyplatí
20.05.2021
Nákupy na Aliexpress a Wish? Od července 2021 se prodraží a nevyplatí
Nakupujete v Číně na Aliexpress nebo Wish? Tak to asi pro Vás bude nemilé překvapení, pokud Vám balíček přijde po 1. říjnuu 2021. Více v článku.... číst celé
Jak udělat ze starého telefonu nový? Super návod
04.04.2021
Jak udělat ze starého telefonu nový? Super návod
Už Vás nebaví Váš strarý mobil? Chtěli byste nový, ale nechce se Vám utráce velké sumy za nový? Co takhle si jej vylepšit za pár kaček? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

pratelsky eshop

www.comgate.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Mobilpouzdra s.r.o., se sídlem Smetanova 713 Tábor 39002, IČ 04384491, zapsaná u C 246770 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proclení zásilky jsme zkusili na vlastní kůži
13.10.2021
Proclení zásilky jsme zkusili na vlastní kůži
Aby jsme zjistili, jak je to s proclíváním zásilek přes Českou poštu od 1.října 2021, zkusili jsme to za Vás. Jaký byl výsledek? Je to zklamání. Více ... číst celé
Nákupy na Aliexpress a Wish? Od července 2021 se prodraží a nevyplatí
20.05.2021
Nákupy na Aliexpress a Wish? Od července 2021 se prodraží a nevyplatí
Nakupujete v Číně na Aliexpress nebo Wish? Tak to asi pro Vás bude nemilé překvapení, pokud Vám balíček přijde po 1. říjnuu 2021. Více v článku.... číst celé
Jak udělat ze starého telefonu nový? Super návod
04.04.2021
Jak udělat ze starého telefonu nový? Super návod
Už Vás nebaví Váš strarý mobil? Chtěli byste nový, ale nechce se Vám utráce velké sumy za nový? Co takhle si jej vylepšit za pár kaček? číst celé
Ztratili jste mobil? Kde je můj mobil? Víme jak jej najít
03.04.2021
Ztratili jste mobil? Kde je můj mobil? Víme jak jej najít
Nemůžete najít svůj mobil? Nejste si jisti, zda Vám jej někdo neukradl nebo Vám jenom nevypadl z kapsy? Vím jak se k tomu dopátrat..... číst celé
Nechte se inspirovat a odebírejte náš newsletter.
Můžete se kdykoli odhlásit.

3mk - prémiová tvrzená skla na mobilybaseus - luxusní příslušenství pro mobily | nabíječky | kabely | sluchátkablueo - prémiová skla Mr. Monkeyforcell - špičkové kryty na mobil | nabíječky a držáky na mobilnillkin - prémové kryty a tvrzená skla na mobilmocolo - prémiová tvrzená sklaremax - prémiové nabíječky, power banky a kabelyapexel - luxusní objektivy na mobily

nezapomente

Nezapomeňte na příslušenství


 

nabíječka na mobil

Nabíječky

usb kabely

Kabely a redukce

powerbanky

PowerBanky

Potřebujete poradit?

"Nevíte si rady s výběrem? Chcete se na něco zeptat? Celý náš tým je tu pro Vás a rádi zodpovíme Vaše dotazy. "

emailinfo@mobilpouzdra.cz
phone 800 022 848
Ingrid

Ingrid
manažerka a specialistka prodeje

Cena dopravy
Balíkovna39 Kč
Balík do ruky77 Kč
Balík na poštu70 Kč
DPD Private75 Kč
Zásilkovna CZ69 Kč
Zásilkovna SK99 Kč
Osobnězdarma
Dobírka25 Kč
Adresa prodejny

MobilPouzdra.cz
Smetanova 713
390 02 Tábor

Map
 
Kontakty
MobilPouzdra.cz
Michal
Michal
(Po-Pá, 9-13 hod.)
Mobilpouzdra.cz 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.