Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky
🔔 Doprava od 39 Kč a od 500 Kč je zdarma 🔔 Možnost vrácení zboží do 30 dnů 🔔 Oblékáme Vaše mobily už 13 let 🔔
Logo
Potřebujete poradit?
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Novinky
30.09.2022
Pozastavení dopravy Zásilkovna.cz
Bohužel se nám množí stížnosti na dodání balíčků přes Zásilkovnu, takže jsme nucení tento způsob dopravce odstranit z naší nabídky dopravy. Časy, kdy ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak aktualizovat Android na vyšší verzi?
10.08.2022
Jak aktualizovat Android na vyšší verzi?
Pokud jste vlastníkem mobilního telefonu se systémem Android, musíte čas od čas svůj mobil aktualizovat. Jak na to, to si povíme v článku. číst celé
Rozdělení ochranných skel od 3MK
04.04.2022
Rozdělení ochranných skel od 3MK
Chcete se vyznat v ochranných sklech od 3MK? Nevíte jaké vybrat a které bude nejvhodnější pro Váš mobil? číst celé
Proclení zásilky jsme zkusili na vlastní kůži
13.10.2021
Proclení zásilky jsme zkusili na vlastní kůži
Aby jsme zjistili, jak je to s proclíváním zásilek přes Českou poštu od 1.října 2021, zkusili jsme to za Vás. Jaký byl výsledek? Je to zklamání. Více ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

pratelsky eshop

www.comgate.cz

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Mobilpouzdra s.r.o., se sídlem Smetanova 713 Tábor 39002, IČ 04384491, zapsaná u C 246770 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak aktualizovat Android na vyšší verzi?
10.08.2022
Jak aktualizovat Android na vyšší verzi?
Pokud jste vlastníkem mobilního telefonu se systémem Android, musíte čas od čas svůj mobil aktualizovat. Jak na to, to si povíme v článku. číst celé
Rozdělení ochranných skel od 3MK
04.04.2022
Rozdělení ochranných skel od 3MK
Chcete se vyznat v ochranných sklech od 3MK? Nevíte jaké vybrat a které bude nejvhodnější pro Váš mobil? číst celé
Proclení zásilky jsme zkusili na vlastní kůži
13.10.2021
Proclení zásilky jsme zkusili na vlastní kůži
Aby jsme zjistili, jak je to s proclíváním zásilek přes Českou poštu od 1.října 2021, zkusili jsme to za Vás. Jaký byl výsledek? Je to zklamání. Více ... číst celé
Nákupy na Aliexpress a Wish? Od července 2021 se prodraží a nevyplatí
20.05.2021
Nákupy na Aliexpress a Wish? Od července 2021 se prodraží a nevyplatí
Nakupujete v Číně na Aliexpress nebo Wish? Tak to asi pro Vás bude nemilé překvapení, pokud Vám balíček přijde po 1. říjnuu 2021. Více v článku.... číst celé
Nechte se inspirovat a odebírejte náš newsletter.
Můžete se kdykoli odhlásit.

3mk - prémiová tvrzená skla na mobilybaseus - luxusní příslušenství pro mobily | nabíječky | kabely | sluchátkablueo - prémiová skla Mr. Monkeyforcell - špičkové kryty na mobil | nabíječky a držáky na mobilnillkin - prémové kryty a tvrzená skla na mobilmocolo - prémiová tvrzená sklaremax - prémiové nabíječky, power banky a kabelyapexel - luxusní objektivy na mobily

Potřebujete poradit?

"Nevíte si rady s výběrem? Chcete se na něco zeptat? Celý náš tým je tu pro Vás a rádi zodpovíme Vaše dotazy. "

emailinfo@mobilpouzdra.cz
phone734 594 825
Ingrid

Ingrid
manažerka a specialistka prodeje

Heuréka hodnocení

Cena dopravy
Balíkovna39 Kč
Balík do ruky79 Kč
Zásilkovna CZ - výdejní místo79 Kč
Zásilkovna CZ - do ruky99 Kč
Zásilkovna SK139 Kč
Osobnězdarma
Dobírka25 Kč
Adresa prodejny

MobilPouzdra.cz
Smetanova 713
390 02 Tábor

Map
 
Kontakty
MobilPouzdra.cz
Michal
Michal
Mobilpouzdra.cz 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz