Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Kryt z vlastní fotky? Proč nebýt originální
07.01.2021
Kryt z vlastní fotky? Proč nebýt originální
Víte, že si můžete nechat vyrobit kryt na mobil z vlastní fotkou? Pojďme si to trochu popsat do detailů.... číst celé
Jak vybrat pouzdro na mobil?
18.10.2020
Jak vybrat pouzdro na mobil?
Nevíte jaký kryt na mobil vybrat? Poradíme Vám. Znáte výhody a nevýhody? Více v článku číst celé
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
23.09.2020
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
Jak nainstalovat UV sklo určitě víte, ale jak ho dostat z displeje dolů? Tak to už je oříšek. Více v článku. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

pratelsky eshop

www.comgate.cz

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Mobilpouzdra s.r.o., se sídlem Smetanova 713 Tábor 39002, IČ 04384491, zapsaná u C 246770 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kryt z vlastní fotky? Proč nebýt originální
07.01.2021
Kryt z vlastní fotky? Proč nebýt originální
Víte, že si můžete nechat vyrobit kryt na mobil z vlastní fotkou? Pojďme si to trochu popsat do detailů.... číst celé
Jak vybrat pouzdro na mobil?
18.10.2020
Jak vybrat pouzdro na mobil?
Nevíte jaký kryt na mobil vybrat? Poradíme Vám. Znáte výhody a nevýhody? Více v článku číst celé
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
23.09.2020
Jak odstanit z telefonu 5D UV sklo?
Jak nainstalovat UV sklo určitě víte, ale jak ho dostat z displeje dolů? Tak to už je oříšek. Více v článku. číst celé
Jak zjistit přesný model telefonu?
14.09.2020
Jak zjistit přesný model telefonu?
Nevíte co máte za mobil? Máme pro Vás návod jak zjistit jaký mobil máte. číst celé
Nechte se inspirovat a odebírejte náš newsletter.
Můžete se kdykoli odhlásit.

3mk - prémiová tvrzená skla na mobilybaseus - luxusní příslušenství pro mobily | nabíječky | kabely | sluchátkablueo - prémiová skla Mr. Monkeyforcell - špičkové kryty na mobil | nabíječky a držáky na mobilnillkin - prémové kryty a tvrzená skla na mobilmocolo - prémiová tvrzená sklaremax - prémiové nabíječky, power banky a kabelyapexel - luxusní objektivy na mobily

Potřebujete poradit?

"Nevíte si rady s výběrem? Chcete se na něco zeptat? Celý náš tým je tu pro Vás a rádi zodpovíme Vaše dotazy. Kontaktovat nás můžete telefonicky, e-mailem nebo přes on-line chat."

emailinfo@mobilpouzdra.cz
phone 800 022 848
Ingrid

Ingrid
manažerka a specialistka prodeje

 
Typy dopravy

ceska posta

 

Adresa prodejny

Smetanova 713

390 02 Tábor

Map
Kontakty
MobilPouzdra.cz
Michal
Michal
(Po-Pá, 9-13 hod.)
Mobilpouzdra.cz 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.